fbpx

Wat heb jij deze week bereikt? is de veertiende vraag van Nanneke’s 100 challenge. Deze week heb ik iets ontzettend gaafs gedaan. Ik heb meegedaan aan een pitch wedstrijd!

Even uitleggen: pitchen is in zeer korte tijd iets vertellen over je bedrijf om te zorgen dat mensen met jou in zee willen gaan. Meestal zijn het verhalen waarin je vertelt wat je doet en wat jou uniek maakt. Ik besloot al een tijdje geleden dat ik het anders wilde aanpakken. In plaats van vertellen wat ik doe, besloot ik een verhaal te vertellen. Een sprookje. Ik zei:

“Mijn naam is Martha Pelkman en ik ga jullie sprookje vertellen. Er was eens: het internet.”

Het is gefilmd, dus ik zal het hier ook delen. Ik was wel een beetje zenuwachtig, maar verhalen vertellen is mijn ding. Het voelt gewoon supergoed om dat te doen.
Of ik heb gewonnen? Nee, niet de beker.

Serienavigatie<< Wat ik in anderen bewonder – 100 blogs – dag 13Het grootste misverstand over schrijven – 100 blogs – dag 15 >>

Pin It on Pinterest