fbpx

Er zijn dagen om in te lijsten, er zijn dagen die je het liefst in de prullenbak zou willen gooien. En er zijn dagen die je het liefste je hele leven met je mee wil dragen. Die dagen zou je de grote dagen van je leven kunnen noemen: je geboorte- en sterfdag bijvoorbeeld, maar met een beetje geluk ben je daar niet helemaal helder meer bij. Dan zijn er nog de andere dagen.

Je trouwdag(en), de geboorte van je kind(eren) en die van je kleinkind(eren). Alleen de eerste heb ik niet meegemaakt, de tweede zal waarschijnlijk ook wel niet meer gebeuren, dus de derde al helemaal niet. Wat blijft er dan nog over de tijdcapsule?

Dat zijn de kleine momentjes die je dag mooi maken: een lief Appje van een vriendin, een knuffel van een lief meisje of een overwinning. In de tijdcapsule gaat voorlopig mee: de Deense derde plek!

Serienavigatie<< Een complimentje voor… – 100 blogs – dag 58Wat nog geen klant weet – 100 blogs – dag 60 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!