DrsPee gaat scheiden

2 december 2020 | Websites | 0 Reacties

Dat klinkt dramatischer dan het is hoor! Maar het werd tijd om een aantal zaken eens uit elkaar te halen. Ik doe best veel als ondernemer: teksten schrijven, websites bouwen, hosting en onderhoud van je website, schrijfcoaching… Dat is best veel voor een website. Dus wat doe je als je ook websitebouwer bent? Dan bouw je een nieuwe website voor de schrijfcoaching tak! Laat me uitleggen waarom.

Websites en teksten vallen nog heel goed te rijmen met elkaar. Hosting, websites en teksten zijn ook zeker goed bij elkaar te plaatsen. Schrijfcoaching en zelf boeken schrijven, is echter een heel andere tak van sport. Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn begeleiding bij het schrijven van je boek op de website Zelf een boek schrijven te zetten. Alles met betrekking tot boekbegeleiding, schrijfcoaching en mijn podcast Literair Café met DrsPee, vind je voortaan op die website.

Websites, hosting, onderhoud en teksten

Op DrsPee deel ik vanaf nu alles wat met het schrijven van teksten en het maken en onderhouden van websites te maken heeft.

Wat vind je hier op deze site?

Kijk gerust eens rond op mijn website. Kom je iets tegen waarvan je zegt: dat klopt niet, laat het me weten!

Neem vooral contact met mij op als ik je met een van bovenstaande zaken mag begeleiden. Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen!

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest