fbpx
eigen werk

Sinds ik op het Frankwatching Jobevent ben geweest, heb ik geleerd om met lijsten te werken op Twitter. Ik volg nu meer mensen dan ooit op twitter en ik houd het allemaal mooi bij omdat ik met de lijsten van Hootsuite werk. Dit was een supertip van @jarnoduursma.

Ik heb nu een lijst met bloggers, nieuws, vrienden, schrijvers, techneuten, sprekers, communicatiespecialisten en mensen die ik interessant vind, maar niet onder de andere noemers vallen.

De Duckstad-twitterlijst

eigen werk

Laatst las ik ergens iets over een twitterlijst, maar op mijn mobiel deed de link het niet en ik kon hem op mijn laptop niet meer terugvinden. Dat was de Duckstad twitterlijst. Maar goed, terugvinden lukte niet meer. Dus nu heb ik hem zelf gemaakt. 39 personages twitteren met elkaar alsof ze naast het vrolijke weekblad nog een leven hebben. Het leuke is dat ze dus hele gesprekken hebben met elkaar.

Niet alleen Donald en Katrien zijn aanwezig, maar ook Goofy, Mickey, Kwik Kwek en Kwak en Knabbel en Babbel, Wolfje, Knir, Knar en Knor en Midas de Wolf en vele andere Disneyfiguurtjes. Daarnaast is er ook een Woudlopershandboek met handige weetjes en een uitvinding van Willie Wortel: de Meteomaat. Die geeft de “weersverwachting” weer van de dag.

Marketingtechnisch zal dit overigens heel interessant zijn en goed opgezet enzovoort. Maar daar weet ik niks van. Ik ben  niet zo goed in marketing. Ik weet alleen dat ik het heel grappig vind om deze personages te volgen. En omdat ik dat in een lijst doe, mis ik niets van de conversatie :D.

Hier is mijn Duckstadlijst. Volg hem gerust als je het leuk vindt.

Pin It on Pinterest