fbpx

… Martha is erg lastig te omschrijven. Ik heb namelijk weinig tot geen structuur voor mijzelf. Ik haal mijn structuur uit het sporten, omdat de lessen op vaste tijdstippen zijn, en uit het bloggen en daaromheen werk ik. Maar ik zal een poging wagen.

Ik sta op rond half negen, ik ben verre van een ochtendmens, en dan ga ik eerst koffie en ontbijt maken. Ook in die volgorde. Op dinsdag- en donderdagochtend probeer ik te fitnessen en op dinsdag- en woensdagavond doe ik aan karate. Op zaterdagochtend doe ik ook karate, maar dat tel ik even niet mee.

Als ik klaar ben met de ochtendsport, open ik mijn laptop en ga aan het werk. Het kan zijn dat ik een website maak of een tekst redigeer of een nieuwsbrief maak. Het is ook mogelijk dat ik verder werk aan mijn boek. En daarna? Eten, sporten of Netflix. Wat een dagindeling!

Serienavigatie<< De grootste fout van mijn leven – 100 blogs – dag 77Wakker liggen – 100 blogs – dag 79 >>

Pin It on Pinterest