fbpx

Als ik zou mogen kiezen om voor een dag een dier te zijn, dan zou ik graag een kat zijn. Vroeger hadden we thuis een kat, een lapjes annex asbakkenras genaamd Poekie. En Poekie was een van de liefste katjes die ik kende. Wat een verdriet toen we haar moesten laten inslapen.

Poekie zat altijd in het raamkozijn en mekkerde als er iemand voor de deur stond. Zij was een echte waakkat. Ze kwam ’s avonds op de bank bij je zitten en ’s nachts sliep ze op mijn bed. Als ik op mijn rug lag, ging ze op mijn borst zitten met haar neus tegen mijn kin. Ik werd vaak genoeg wakker met Poekie op mijn lijf.

Daarom zou ik graag voor een dag een kat zijn. Dan kan ik de hele dag een beetje slapen, in de vensterbank zitten, spelen met bolletjes zilverpapier en knuffelen met mijn baasjes.

Serienavigatie<< Ik ben een automerk – 100 blogs – dag 84Onzichtbaar zijn – 100 blogs – dag 86 >>

Pin It on Pinterest