Een goed gesprek

10 februari 2011 | Overige, Persoonlijk | 0 Reacties

Ouderavond op school. Niet mijn favoriete bezigheid maar het hoort er nu eenmaal bij.
De ouders van C. een jongen uit mijn 2VWO klas, kwamen op gesprek. C. staat er best aardig voor met Nederlands, doet zijn best en is een rustige leerling. En natuurlijk heb ik ze dat ook verteld.

Het grappige was, dat deze ouders mij om advies vroegen over social media. Ik ben fan van sociale media als Twitter, Hyves en MSN. Heel correct heb ik geantwoord dat C’s interesse misschien op andere vlakken ligt.
Al met al een leuk gesprek en een mooie avond.

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest