fbpx

Ouderavond op school. Niet mijn favoriete bezigheid maar het hoort er nu eenmaal bij.
De ouders van C. een jongen uit mijn 2VWO klas, kwamen op gesprek. C. staat er best aardig voor met Nederlands, doet zijn best en is een rustige leerling. En natuurlijk heb ik ze dat ook verteld.

Het grappige was, dat deze ouders mij om advies vroegen over social media. Ik ben fan van sociale media als Twitter, Hyves en MSN. Heel correct heb ik geantwoord dat C’s interesse misschien op andere vlakken ligt.
Al met al een leuk gesprek en een mooie avond.

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!