fbpx

Ik denk dat ik een nieuwe hobby heb: fröbelen. Een paar maanden geleden kocht ik een tijdschrift in de winkel, Mijn hobbykaart.

Met de inhoud van het blad kon ik dertig kaarten in elkaar knutselen. Dit weekend heb ik het tijdschrift nog eens goed bekeken en zag hoeveel leuke kaartjes erin zaten. Op de website (ik heb geen aandelen) waren zelfs leuke (gratis) downloads te vinden.

Inmiddels heb ik een paar kaartjes gemaakt, een hartje en een decobal voor de helft. De andere helft moet nog, maar ik kwam er pas later achter dat het een dubbele was.

Overigens moet ik wel steeds denken aan die ene conference van Youp van ’t Hek denken: “en kerstkaartjes knutselen van theezakjes hoort daar ook bij, he.” Over vrouwen boven een bepaalde leeftijd die dan een cursus bloempotten schilderen gaan volgen.

Eigen foto’s

 

knutselvreugde

Pin It on Pinterest