fbpx

Ik denk dat ik een nieuwe hobby heb: fröbelen. Een paar maanden geleden kocht ik een tijdschrift in de winkel, Mijn hobbykaart.

Met de inhoud van het blad kon ik dertig kaarten in elkaar knutselen. Dit weekend heb ik het tijdschrift nog eens goed bekeken en zag hoeveel leuke kaartjes erin zaten. Op de website (ik heb geen aandelen) waren zelfs leuke (gratis) downloads te vinden.

Inmiddels heb ik een paar kaartjes gemaakt, een hartje en een decobal voor de helft. De andere helft moet nog, maar ik kwam er pas later achter dat het een dubbele was.

Overigens moet ik wel steeds denken aan die ene conference van Youp van ’t Hek denken: “en kerstkaartjes knutselen van theezakjes hoort daar ook bij, he.” Over vrouwen boven een bepaalde leeftijd die dan een cursus bloempotten schilderen gaan volgen.

Eigen foto’s

 

knutselvreugde

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!