fbpx

De laatste anderhalf uur ongeveer ben ik bezig geweest met het uitzoeken van een nieuw blogthema. Ik wilde graag iets wat rustiger was, minder kleuren en meer mogelijkheden gaf. Ik voel me namelijk iets vertrouwder met WordPress en vond dat ik best wel wat mocht gaan customizen.

Omdat ik het toch niet helemaal vertrouwde, heb ik eerst maar een maintenance plugin gedownload, met dank aan @Leonieke:

Waarom pas ik mijn thema aan? Gisteren was het #blogpraat thema je blogdesign. Tja, en dan ga je toch een beetje twijfelen. En bovendien was ik er weer eens aan toe.

Nu is het aan jullie, lieve lezers. Missen jullie nog iets? Wat vinden jullie van mijn nieuwe lay? Bitch please, maar niet te hard… 😉

photo credit: Tony Fischer Photography via photopin cc

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!