fbpx

Vanavond spraken we in #blogpraat over de rode draad. Overigens hoeft die rode draad niet per se rood te zijn, laat staan dat het een draad moet zijn.

Een rode draad (of groen, of geel, of rails) kan van alles zijn: je thema, je schrijfstijl, je humor, het tijdstip waarop je blogt of de blogopties die je volgt zoals de #WOT (write on thursday) en #50books (vragen over boeken beantwoorden).

En daar heb ik echt wel mijn handen aan vol. Ik probeer mijn leven wel af te wisselen met het schrijven van verzonnen verhalen. Dat vind ik erg leuk om te schrijven en het haalt mij even buiten mijn eigen werkelijkheid. Heerlijk.

Ik denk overigens dat een blog niet per se een rode draad nodig heeft. Het is handig als je van structuur houdt, omdat je dan altijd over iets weet te bloggen. Vaak genoeg blog ik over wat er op mij afgekomen is gedurende de dag. Net als Hendrik-Jan:

Concluderend: of je nou een rode draad hebt of niet, ik lees je blog toch wel als ik je blogs interessant genoeg vindt.

photo credit: Domiriel via photopin cc

Pin It on Pinterest