fbpx
Share

and that's who I am

Klik op de foto voor een grotere versie.

And that’s who I am. Best een leuke tag. Ik zag hem bij Lisanne voorbij komen. Dus ik ging plaatjes downloaden. Uiteindelijk had ik er 31. Toen ben ik een beetje gaan photoshoppen met die plaatjes. Heb ze vergroot, verkleind, uitgerekt of juist ingekrompen. Dit is dus wie ik ben :).

Zijn er voor jou herkenbare plaatjes bij? Ik ben benieuwd.

Alle plaatjes komen van het Tumblr-account.

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!