fbpx

Voor welke fout wil je je klant behoeden? Het liefste zou ik mijn klanten voor alle fouten die ze kunnen maken, behoeden. Maar dat kan natuurlijk niet. Daarom wil ik graag het volgende uitleggen.

Als je een website wil laten maken, dan is het belangrijk dat je weet wat je wil en hoe je het wil. Je website is niet alleen maar een visitekaartje op het internet, het is je uithangbord naar je potentiële klant. Hoe professioneler je website is, hoe meer klanten je aantrekt, hoe meer omzet je maakt.

Als je je realiseert dat je website omzet kan genereren, dan kun je ervan uitgaan dat je je investering zonder meer gaat terugverdienen. Het is verkeerd om te denken dat een website voor weinig gemaakt kan worden. Je mist de expertise van een webbouwer die van je website een echte geldmachine kan maken, die niet dertien in een dozijn is.

unsplash-logomichael podger

Serienavigatie<< Nu wil ik weten waarom – 100 blogs – dag 51Het mooiste compliment – 100 blogs – dag 53 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!