Fouten die je niet moet maken – 100 blogs – dag 52

22 juli 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Voor welke fout wil je je klant behoeden? Het liefste zou ik mijn klanten voor alle fouten die ze kunnen maken, behoeden. Maar dat kan natuurlijk niet. Daarom wil ik graag het volgende uitleggen.

Als je een website wil laten maken, dan is het belangrijk dat je weet wat je wil en hoe je het wil. Je website is niet alleen maar een visitekaartje op het internet, het is je uithangbord naar je potentiële klant. Hoe professioneler je website is, hoe meer klanten je aantrekt, hoe meer omzet je maakt.

Als je je realiseert dat je website omzet kan genereren, dan kun je ervan uitgaan dat je je investering zonder meer gaat terugverdienen. Het is verkeerd om te denken dat een website voor weinig gemaakt kan worden. Je mist de expertise van een webbouwer die van je website een echte geldmachine kan maken, die niet dertien in een dozijn is.

unsplash-logomichael podger

Serienavigatie<< Nu wil ik weten waarom – 100 blogs – dag 51Het mooiste compliment – 100 blogs – dag 53 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest