fbpx

Ik wilde ergens over schrijven gisteren, maar toen kwam mijn post over Feedly tussendoor. En nu ben ik me al de hele dag suf aan het piekeren over wat ik ook al weer wilde schrijven. 

Het had iets te maken met een ergernis. Maar ik kan me echt niet herinneren wat het nou was. Slimmere mensen zullen dan zeggen: “Had het even ergens opgeschreven, of een notitie van gemaakt in Evernote of zo.” Maar ja, soms kom je daar niet aan toe en dan denk ik: “Ik onthoud het wel.”

Niet dus.

Ik vraag me af hoeveel posts ik op deze manier al vergeten ben die ik eigenlijk wilde opschrijven en wat voor briljante posts ik dus niet geschreven heb.

Soms is schrijven over niets de ultieme manier om je te herinneren waar je het ook al weer over wilde hebben. Ik herinner het me nu, maar omdat ik nu moe ben, zal ik deze post tot morgen bewaren.

photo credit via photopin

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!