fbpx

“Heb je gezien dat de wereld rond is? Het is geen platte schijf, gedragen door schildpadden, maar vliegt als een grote pingpongbal met grote snelheid door een ruimte van gas en sterren op weg naar het volgende pingpong-batje dat er een klap tegen geeft. Als twee enorme reuzen die een wedstrijd met elkaar spelen: de een aan de ene kant van de zon en de ander aan de andere kant.”

Als je door deze eerste alinea heen gekomen bent: petje af. Ik geloof dat ik nog nooit zoveel onzin heb opgeschreven, maar alles is een oefening. Zeker als je geen idee hebt wat je met de opdracht van Nanneke aanmoet.

Dus ik maak er een tip van. Als je een schrijfopdracht krijgt en je hebt geen idee wat je ermee moet, ga dan schrijven over wat er in je opkomt. Zie het als een leuke oefening van je creatieve schrijfspier.

Serienavigatie<< Buiten mijn comfortzone – 100 blogs – dag 41Mijn grootste wens – 100 blogs – dag 43 >>

Pin It on Pinterest