Het begin van DrsPee – 100 blogs – dag 64

3 augustus 2018 | Persoonlijk | 2 reacties

Stiekem wilde ik altijd al ondernemer worden, Nanneke, alleen de onzekerheid van het bestaan hield me altijd tegen. Maar DrsPee is geboren uit de bijstand. Dat zal ik uitleggen.

Nadat ik zwaar overspannen was geraakt in het onderwijs, kwam ik uiteindelijk in de bijstand. De laatste vraag van de bijstandsmedewerkster was: “Heb je een verslaving?” Ik keek haar aan en fluisterde: “Ja.” Even deinsde ze terug en vervolgens: “Waaraan?”
Mijn ogen begonnen te twinkelen, de val klapte dicht: “Koffie.” Het duurde even, maar toen begon ze hartelijk te lachen. Dit mocht. En toen wist ik: hier moet ik zo snel mogelijk uit.

De mogelijkheid kwam in de vorm van een functie op inhuurbasis waarbij ik hielp met hosting en websites. Ook al zijn er mindere periodes als zzp-‘er, ik wil nooit meer terug als loonslaaf. Laatst zei mijn moeder: “Papa zou trots zijn geweest.” Ik begreep: ma is trots op mij.

Plaatje: het eerste logo van DrsPee.

Serienavigatie<< Mijn bucketlist – 100 blogs – dag 63Boek voor mijn klant – 100 blogs – dag 65 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest