fbpx

Stiekem wilde ik altijd al ondernemer worden, Nanneke, alleen de onzekerheid van het bestaan hield me altijd tegen. Maar DrsPee is geboren uit de bijstand. Dat zal ik uitleggen.

Nadat ik zwaar overspannen was geraakt in het onderwijs, kwam ik uiteindelijk in de bijstand. De laatste vraag van de bijstandsmedewerkster was: “Heb je een verslaving?” Ik keek haar aan en fluisterde: “Ja.” Even deinsde ze terug en vervolgens: “Waaraan?”
Mijn ogen begonnen te twinkelen, de val klapte dicht: “Koffie.” Het duurde even, maar toen begon ze hartelijk te lachen. Dit mocht. En toen wist ik: hier moet ik zo snel mogelijk uit.

De mogelijkheid kwam in de vorm van een functie op inhuurbasis waarbij ik hielp met hosting en websites. Ook al zijn er mindere periodes als zzp-‘er, ik wil nooit meer terug als loonslaaf. Laatst zei mijn moeder: “Papa zou trots zijn geweest.” Ik begreep: ma is trots op mij.

Plaatje: het eerste logo van DrsPee.

Serienavigatie<< Mijn bucketlist – 100 blogs – dag 63Boek voor mijn klant – 100 blogs – dag 65 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!