fbpx

Het beste cadeau dat ik ooit gekregen heb, kreeg ik niet op mijn verjaardag. Het was 19 december 2014 en ik ging kijken bij een huurwoning in Zoetermeer. De woning was ruim, maar niet te, lekker licht en lag in een mooie wijk. Ik was de eerste op de lijst die in aanmerking kwam voor deze woning. Maar toen kwam de man die de eerste was op de lijst en hij zei: “Laat ik het dan maar doen.”

Het enthousiasme spoot er werkelijk vanaf bij deze man. Zijn papieren waren in orde dus hij kreeg de woning toegewezen. Teleurgesteld ging ik naar huis. Weer mis en veel tijd had ik niet meer. Op 2 maart was de overdracht van mijn koopwoning naar de nieuwe koper.

Het was maandag 22 december 2014. De woningbouw belde op: “Bent u nog geïnteresseerd in deze woning?” De man had ervan afgezien. Op 12 februari 2015 verhuisde ik naar mijn knusse cadeauhuisje.

unsplash-logoIan Voce

Serienavigatie<< Wat ik graag zou kunnen – 100 blogs – dag 45Het foutste cadeau – 100 blogs – dag 47 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!