fbpx

Het foutste cadeau dat ik ooit kreeg, kan ik me gelukkig niet meer herinneren. Tenminste, ik denk dat het gelukkig is, want een fout cadeau is natuurlijk niet leuk om te krijgen. Het laatste decennium krijg ik steeds cadeaus waar ik wat aan heb, dus dat is erg prettig.

Soms kreeg ik wel eens een luchtje waarvan ik dacht: “Dat stinkt!” Meestal gaf ik het dan aan mijn moeder die het wel lekker vond ruiken. Op het moment zelf liet ik natuurlijk niets merken. “Hmmm lekker!” loog ik tegen de gulle gever.

Tegenwoordig krijg ik vaak cadeaubonnen die ik zelf mag uitgeven. Ik vraag vaak boekenbonnen, zodat ik mijn eigen cadeautjes kan kopen. Daar word ik namelijk erg blij van. Overigens is een scheurkalender altijd erg welkom. Voor mijn veertigste verjaardag vorig jaar kreeg ik er twee: de Loesje scheurkalender en die van Lidewijde Paris. Twee schoten in de roos.

unsplash-logoJess Watters

Serienavigatie<< Het beste cadeau – 100 blogs – dag 46Mijn ideale vakantie – 100 blogs – dag 48 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!