fbpx

Wat ik allerleukste vind aan mijn werk, is de afwisseling. Ik mag aan websites prutsen, ik mag teksten schrijven en vertalen en ik mag mensen begeleiden bij hun schrijftraject. Is dat niet geweldig? Zo zat ik gisterenmiddag met mijn compagnon te overleggen over websites en weggevers en was ik vannacht heel ergens anders!

Als je nu denkt: “Hey, Martha, teveel info! Ik wil helemaal niet weten wat je hebt gedaan vannacht!” dan heb je het mis. Jij wil echt weten wat ik heb gedaan vannacht! Ik mocht namelijk vertellen over mijn pestverleden en mijn boek #ikbengepest op NPO Radio 1 bij Dit is de nacht. En dat was natuurlijk echt ontzettend mooi om te doen!

Het was een heuse belevenis om achter zo’n microfoon te staan en daar te vertellen wat mij is overkomen, wat voor impact dat nu nog op mijn leven heeft. Het was echt een mooie ervaring vannacht!

Luister terug:

Deel 1

en Deel 2

Boek kopen? Tot 24 november betaal je slechts 17,50, daarna is het boek 20 euro. Kijk hier en reserveer jouw exemplaar!

(En ja: deze keer iets meer dan 150 woorden: 185 om precies te zijn.)

Serienavigatie<< Over een week is het zover – 100 blogs – dag 95Ik schrijf, omdat… – 100 blogs – dag 97 >>

Pin It on Pinterest