fbpx

Het makkelijkste baantje dat ik had was een uitzendbaantje bij een inpakbedrijf. Het was 1996 en ik was net klaar met het VWO. Diploma in de pocket. En werken in de zomervakantie om toch wat te doen te hebben en geld te verdienen natuurlijk. Het was echt easy money.

Wat ik moest doen was dit: het Groene Boekje was net uit en dat kan natuurlijk niet zonder fouten. Dus ik pakte van de ene stapel het Groene Boekje en van de andere stapel een erratum en dat stopte ik na de kaft in het boekje. Vervolgens pakte ik het stofomslag en vouwde dat om het Groene Boekje heen.

De volgende stap was het Groene Boekje in een doos stoppen en als de doos dan vol was, moest de doos dicht gemaakt worden met ducktape en op een pallet gezet worden. Dan teruglopen naar de inpaktafel en de handelingen herhalen. Easy money.

Serienavigatie<< Het eerste baantje – 100 blogs – dag 35Wat ik tegen mijn jongere ik wil zeggen – 100 blogs – dag 37 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!