fbpx

Nanneke vraagt naar vijf dingen waar ik dankbaar voor ben. Dat is een mooie vraag. Het is goed voor mij om daar eens bij stil te staan.

Ik ben dankbaar voor mijn vrienden en vriendinnen met wie ik eindeloos kan bomen over de vragen des levens en over de triviale dingen. Zij slepen me door de slechte tijden en maken de goede tijden beter. Ik ben dankbaar voor mijn moeder, dat ze er nog is en mij helpt. Ik houd van haar en zou niet zonder haar kunnen.

Ik ben ook dankbaar voor mijn zusje, zwager, nichtjes en neefje die ontzettend veel vrolijkheid in mijn leven brengen, zelfs op afstand. En ik ben dankbaar voor alles wat ik nu meemaak door mijn deelname aan SOMBA. Als laatste ben ik dankbaar voor de reis die ik heb afgelegd en waar die mij gebracht heeft. Ook al was die soms heel moeilijk.

Plaatje: unsplash-logoJeremy Cai

Serienavigatie<< Ik ga de deur niet uit zonder – 100 blogs – dag 81Beste klant – 100 blogs – dag 83 >>

Pin It on Pinterest