fbpx

Dit vind ik een leuke oefening, Nanneke! Zelf rijd ik in een paarse Fiat Panda, een heerlijk beestje dat doet wat het moet doen, al zes jaar lang. En ik vind het een heerlijk karretje. Maar om mezelf daar nou mee te vergelijken…

Verleden jaar grapte ik dat ik over vijf jaar graag een Tesla voor de deur zou willen hebben. Maar ik weet niet of ik Tesla’s nou wel zo mooi vind. Dus dan ga ik maar op zoek naar een andere auto. Eentje die uitstraalt wat ik graag zou willen uitstralen.

De auto moet iets stoers en iets vrouwelijks hebben, iets wat mij ten voeten uit beschrijft. Je kunt dan denken aan de Fiat 500, mooie ronde vormen, zoals ik en waarschijnlijk ook in het paars uit te voeren. Als je de ronde vormen met de stoerheid van een jeep zou kunnen combineren, dan was ik een fiat 500 jeep!

Serienavigatie<< Beste klant – 100 blogs – dag 83Een dier voor een dag – 100 blogs – dag 85 >>

Pin It on Pinterest