fbpx

Ik zat een beetje te twijfelen, Nanneke, of ik mezelf nu Jean Grey van de X-men zou laten zijn, of een hele oude superheld in de tijd dat He-Man nog op tv was. Dat was namelijk She-Ra. Ik ben op Wikipedia gaan lezen en toen dacht ik: ja, dit wordt het!

Ik koos voor She-Ra. Dit omdat Jean Grey een iets te grote historie heeft en wat mij betreft te veel gedoe is. She-Ra is het alter ego van prinses Adora en verzonnen om meisjes ook aan de televisie te binden, zoals bij He-Man.

Ze is sterk, atletisch, snel en slim. Twee van de vier superkrachten heb ik al. Ik moet alleen nog even atletisch en snel worden. Wat ik zou doen? Ik zou onrecht bestrijden, gelijkheid in de wereld brengen en oorlog de wereld uit helpen. Ambitieuze doelen wel, maar ik ben een superheld!

By the power of Grayskull!

Serienavigatie<< Onzichtbaar zijn – 100 blogs – dag 86Wat mijn beste vriendin zou zeggen – 100 blogs – dag 88 >>

Pin It on Pinterest