fbpx

Ik zat een beetje te twijfelen, Nanneke, of ik mezelf nu Jean Grey van de X-men zou laten zijn, of een hele oude superheld in de tijd dat He-Man nog op tv was. Dat was namelijk She-Ra. Ik ben op Wikipedia gaan lezen en toen dacht ik: ja, dit wordt het!

Ik koos voor She-Ra. Dit omdat Jean Grey een iets te grote historie heeft en wat mij betreft te veel gedoe is. She-Ra is het alter ego van prinses Adora en verzonnen om meisjes ook aan de televisie te binden, zoals bij He-Man.

Ze is sterk, atletisch, snel en slim. Twee van de vier superkrachten heb ik al. Ik moet alleen nog even atletisch en snel worden. Wat ik zou doen? Ik zou onrecht bestrijden, gelijkheid in de wereld brengen en oorlog de wereld uit helpen. Ambitieuze doelen wel, maar ik ben een superheld!

By the power of Grayskull!

Serienavigatie<< Onzichtbaar zijn – 100 blogs – dag 86Wat mijn beste vriendin zou zeggen – 100 blogs – dag 88 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!