fbpx

Ik kan niet geloven dat… – 100 blogs – dag 61

31 juli 2018 | Persoonlijk | 1 reactie

Ik kan niet geloven dat ik al weer thuis ben. Na een week in Portugal te zijn geweest, ben ik vannacht om 3 uur teruggekomen. Het is fijn om weer thuis te zijn. Ik heb overigens wel veel gezien, dus ik doe even een impressie.

Maandag: korte overview van Braga
Dinsdag: middag Braga met veel cultuur en kerken snuiven
Woensdag: dagje bij het huis en het zwembad
Donderdag: registreren, wegen en laatste centrale training voor de wedstrijden
Vrijdag: kata-wedstrijd, zesde plaats behaald in een heel sterk deelnemersveld
Zaterdag: kumite-wedstrijd, vierde plaats behaald
Zondag: wedstrijden gekeken van clubmaatjes en landgenoten
Maandag: Tas inpakken en Bom Jesus kathedraal bekeken en vlucht terug

Ik kan overigens ook niet geloven, Nanneke, dat het al weer bijna augustus is. En ik kan ook niet geloven dat ik vandaag zo’n enorme berg wasgoed moet gaan wegwerken. En daar heb ik echt een hekel aan: de was doen.

Serienavigatie<< Wat nog geen klant weet – 100 blogs – dag 60Wat mijn klant nooit zou moeten doen – 100 blogs – dag 62 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest