fbpx

Ik hoef helemaal geen doorwrochte verhalen en betogen van meer dan 300 woorden te plaatsen. Ik kan gewoon volstaan met een verhaaltje over wat ik heb meegemaakt, wat ik heb gedaan en wat ik voor inzichten heb opgedaan op een dag.

En dat hoeft helemaal wereldschokkend of uniek of breaking news te zijn. Het hoeft alleen maar van mij te zijn. En zo kan ik dat bloggen wel volhouden iedere dag.

Dank je wel Elja, voor dit inzicht dankzij jouw blogposts over de makkelijke weg naar geluk en iedere dag bloggen, dat ik pas vanochtend in mijn bed las en dat pas nu geland is. Top.

En stiekem kwam het eigenlijk door de kringen onder je ogen. Een kort blog over vier kerstdiners. Helemaal geen 300 woorden en toch leuk om te lezen.

Kortom, I’m gonna kill my darlings en ga proberen iedere dag een inzicht, gebeurtenis of mooi plaatje te posten. Ik heb die WordPress app toch zeker niet voor niets?

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!