fbpx

Omdat ik vandaag weinig tijd heb, zet ik een van mijn jokers in voor #iederedagbloggen. To do en done vandaag:

  • lesgeven done
  • lunchen doing right now (update 14.00u: done)
  • bijeenkomst UWV voor starten als zzp-‘er to do
  • eten bij moeder to do
  • trainen to do

Rewind: bijeenkomst UWV voor starten als zzp-‘er. Ga je zzp? Ja misschien wel. Komt door @CMLinschooten:

Dus ik ben ff druk. Vandaar de joker.

photo credit: Community Friend via photopin cc

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!