Je suis Charlie

8 januari 2015 | Overige, Persoonlijk | 1 reactie

Ik ben geen cartoonist. Mijn poppetjes komen niet verder dan bezemsteeltjes met harkjes.

Ik ben geen columnist. Mijn mening zal de wereld niet veranderen.

Ik ben Charlie.

Ik ben een blogschrijver.

Ik ben vanavond op het Marktplein in Zoetermeer om 18.00 uur.

Je suis Charlie.

je suis charlie

Voorpagina NRC Next

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest