fbpx

Als je terugkijkt, zul je altijd zien dat je kansen gemist hebt, dat ze aan je neus voorbijgingen omdat je niet snel genoeg reageerde, te lang nadacht of de kans gewoon niet zag. Ik heb ongetwijfeld kansen gemist. De vraag van Nanneke is of ik er spijt van heb.

Welke kansen ik heb laten liggen? Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen flauw idee heb. Als ik die kansen wel had gepakt, dan had ik niet geweest waar ik nu ben. Iedereen krijgt kansen en die kun je aanpakken of voorbij laten gaan.

Ik geloof niet in spijt hebben van het laten liggen van kansen. Waarschijnlijk moest het zo zijn dat ik die kans niet hoefde te pakken. Misschien heb ik de lange weg genomen naar mijn toekomst. Maar dat kan natuurlijk ook zijn omdat ik de dingen die ik nu weet, moest leren op mijn reis naar die toekomst.

Serienavigatie<< Het grootste misverstand over schrijven – 100 blogs – dag 15Mijn favoriete woord – 100 blogs – dag 17 >>

Pin It on Pinterest