fbpx

Het is een drukke week deze week. Niet alleen is het deze week de week van het onderwijs, het is vandaag ook de dag van de vegetariër, de kinderboekenweek start deze week, de dag van de leraar is op 5 oktober. En o ja, bijna vergeten. Het is ook nog dierendag donderdag.

Dan hebben we verder nog: moederdag, vaderdag, wereldaidsdag, pink ribbon week, valentijnsdag, secretaressedag, wereld brailledag, dag van de vluchteling, dag van de media, voorleesdagen, gedichtendag, nacht van de poëzie, warme truiendag, doktersassistentedag, dag van de leerplicht, wereld autismedag, week van de zee, rode hoedendag, landelijke dag van het pesten, verantwoordingsdag, opa en oma dag, wereld UFO dag, dag van het sprookje, roodharigendag, fietsnaarjewerkdag, internationale dag van het handen wassen, internationale dag van de plattelandsvrouw, wereld toiletdag, week van de borstvoeding, wereld televisiedag, niet winkeldag, dag van de kleine schrijver, dag van de onbekende held, dag van de stralende beroepen, dag van….

Ik vind het wat veel. Mag ik weer gewoon maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag? Dat kan ik onthouden 🙂

Bron: Voorall

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!