fbpx

Dit is de klets omgevingSinds vandaag ben ik voor korte taal- en literatuurvragen beschikbaar via een nieuwe chatfunctie: Klets. Klets is een site voor bedrijven die een chatfunctie willen. Dat is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Amsterdam.

Wat ook fijn is, is dat het voor kleinere bedrijven (de zelfstandig professionals) gratis is en daarom kan ik dit dus aanbieden. Ik vind persoonlijk contact leuk en ben vaak benieuwd naar de vragen waar jullie mee zitten, zodat ik daar weer over kan bloggen op deze site. Dus schroom niet om je vragen over taal of literatuur aan mij te stellen via Klets. Ik ben geopend tijdens kantooruren.

Wat ik je wel wil vragen, als ik je naar tevredenheid heb geholpen: laat even een review achter. Dat kan via Opiness!

Klets

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!