Laatste ~ #WOT deel 52

26 december 2019 | WOT | 2 reacties

Dit is deel 52 van 52 in de serie WOT 2019

Laatste ~ 1) Aan het einde 2) Achteraan 3) Achterste 4) Allernieuwste 5) Dernier 6) Eerste van achteren af 7) Finaal 8) Geavanceerde 9) Hekkensluiter 10) Meest recente 11) Niet de eerste 12) Onbepaald rangtelwoord 13) Rangtelwoord 14) Uiterste 15) Ultiem

Het laatste woord van dit jaar. Het leek me toepasselijk. Ook omdat dit het laatste #WOT-woord is dat ik doe. Irene neemt het vanaf 2020 over. Ik vond het mooi geweest. Ruim vijf jaar heb ik iedere week een woord opgeschreven met een verhaal erbij waar veel reacties op kwamen. Of niet. En dat is ook goed.

Is dit mijn laatste blog?

Nee, gelukkig niet. Ik blijf natuurlijk schrijven. Gewoon omdat ik niet anders kan dan schrijven: verhalen die aan mijn fantasie ontspruiten, dingen die ik meemaak en waar ik een verhaal van kan maken, blogs over mijn bedrijf.

De kerstverhalen van gisteren smaakten naar meer. Zo wil ik bijvoorbeeld iedere maand een schrijfopdracht gaan verzinnen rondom een thema en dat aan het eind van de maand uitwerken in een eigen verhaal en als er reacties komen, dan lijkt het me leuk om die ook te plaatsen en daarbij wat feedback te geven. Uiteraard met jouw toestemming.

Dag #WOT

Dag #WOT, ik denk dat je het bij Irene prima naar je zin gaat hebben. Ik heb van je genoten, maar het is tijd om verder te gaan, om mijn bedrijf uit te bouwen, om mensen te begeleiden bij het schrijven van hun boek.

Ik wil in ieder geval (in willekeurige volgorde) Carel, Ali, Irene en als laatste Stephan bedanken voor hun regelmatige bijdragen aan de #WOT. En al die anderen die af en toe eens meeschreven of reageerden: bedankt! Blijf schrijven, want wie schrijft, die blijft!

Foto door Jan Tinneberg on Unsplash

WOT betekent Write on Thursday. Dit is de laatste #WOT die ik zal schrijven. Irene gaat verder met de #WOT in 2020. Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Hier vind je alle WOT’s van 2014 tot en met 2019.

Serienavigatie<< Kaars ~ #WOT deel 51
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest