fbpx

Wat staat er op mijn bucketlist, vraagt Nanneke. Dat is een vraag die ik redelijk snel kan beantwoorden, aangezien deze vastgeroest in mijn hoofd zit.

Ik wil ten eerste nog graag twee landen zien: Egypte en – met stip op nummer 1 – IJsland. Beide landen hebben allebei hun charme. Egypte vanwege de Sfinx en de pyramides en IJsland vanwege de prachtige natuur. Ik schrijf nog steeds pyramides. Net als dat ik nog steeds phoenix en praeses en propaedeuse schrijf. Ik weiger in deze woorden de nieuwe spelling te gebruiken. Maar dat terzijde.

Een ander item op mijn bucketlist is het behalen van mijn tweede dan karate. Dat is inmiddels een work in progress, dus dat kan ik hopelijk in januari afstrepen. En verder zou ik graag nog eens het Noorderlicht zien. Optie: combineren met IJsland.

De hoogste prioriteit ligt echter nu bij het afschrijven van het laatste hoofdstuk van mijn boek #ikbengepest.

unsplash-logoJonatan Pie

Serienavigatie<< Wat mijn klant nooit zou moeten doen – 100 blogs – dag 62Het begin van DrsPee – 100 blogs – dag 64 >>

Pin It on Pinterest