Mijn eerste herinnering – 100 blogs – dag 23

23 juni 2018 | Persoonlijk | 1 reactie

Wat is mijn eerste herinnering? Dat is een lastige vraag, Nanneke. Want ik denk dat mijn eerste herinnering de geboorte van mijn zusje is, maar toen was ik nog geen drie. Dat schijnt dus niet te kunnen. Maar wat is het dan wel?

Er schiet nu ook van alles door mijn hoofd: ik woonde in Dordrecht en als klein meisje was ik weggelopen naar de Gruma in Winkelcentrum Sterrenburg. Nou, weggelopen, ik ging boodschappen doen op mijn driewieler. Ik herinner me dat ik een keer een moer in mijn neusgat had gestopt en dat mijn moeder die er niet uitkreeg.

Ik herinner me dat ik naar school wilde toen ik drie was en op het schoolplein ging spelen. Dat vond mijn moeder ook niet leuk. Ik was weer weggelopen volgens haar. Ik herinner me zelfs dat ik kappertje speelde met mijn zusje met een echte schaar. De eerste? Geen idee.

unsplash-logoMatt Artz

Serienavigatie<< Verboden trends – 100 blogs – dag 22Ooit zal ik weten hoe het voelt – 100 blogs – dag 24 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest