fbpx

Laat ik beginnen met een van mijn favoriete films, Nanneke, en dat is Pride & Prejudice. De versie met Keira Knightley. De sfeer, de sterke vrouwen die in het verhaal zitten en het prachtige liefdesverhaal raken me iedere keer opnieuw.

Mijn favoriete boek is wat lastiger. Ik heb in mijn leven flink wat boeken gelezen. Op Goodreads houd ik het bij, maar ik ben er vast veel vergeten op te schrijven daar.

Tegenwoordig heb ik ook wat last van beroepsdeformatie bij het lezen van fictie: ik kijk naar de opbouw, de beschrijvingen, de spanningsboog en de karakterontwikkeling en alles wat er bij een fictief verhaal komt kijken. Daarom kies ik in dit geval voor een managementboek: The subtle art of not giving a f*ck van Mark Manson. De reden is de subtiliteit van de titel, de humor en de boodschap: falen is leren en leren is groeien. Ga falen en groei!

Serienavigatie<< Wakker liggen – 100 blogs – dag 79Ik ga de deur niet uit zonder – 100 blogs – dag 81 >>

Pin It on Pinterest