fbpx

Om de verhalen in deze challenge een beetje behapbaar te houden heb ik mezelf een beperking opgelegd. Ieder blog in deze serie moet precies 150 woorden bevatten. Niet meer, niet minder. Vandaag gaat Nanneke’s vraag over mijn gekste eigenschap.

Ik weet niet goed wat mijn gekste eigenschap is. Misschien dat ik me als een groot kind kan gedragen. Het kind in mijzelf heb ik pas kort geleden hervonden en daarom mag het nu veelvuldig naar buiten. Wat dat concreet betekent? Ik wil schommelen op de schommel in de speeltuin, ik wil springen op de trampoline met mijn nichtjes en neefjes en ik wil dansen in de regen en me volledig laten verregenen. Maar dat schijnt niet meer te mogen als je een bepaalde leeftijd bent gepasseerd. Daarom doe ik het lekker toch. Het maakt me zeer creatief en daardoor kan ik opdrachten verzinnen voor mijn cursus Creatief Schrijven.

unsplash-logoHannah Tasker

Serienavigatie<< Wie is jouw held – 100 blogs – dag 1Tradities en rituelen – 100 blogs – dag 3 >>

Pin It on Pinterest