fbpx

“Een spa rood met citroen, graag.” De ober glimlacht zijn witte tanden bloot (cliché) en draait zich om. Door mijn spiegelzonnebril gluur ik stiekem nog even naar de strakgespannen witte pantalon (nog een cliché) en stort me dan weer op mijn ereader terwijl op de achtergrond de oceaan zachtjes op het strand klotst (en weer een cliché).

Ondanks alle clichés is dit wel hoe ik een paar dagen van mijn ideale vakantie zie. Een lekker zonnetje, graad of vijfentwintig, cool briesje en een leuke ober die de drankjes brengt. Palmbomen en helder blauw water aan een wit strand.

Overigens vind ik dit maar een paar dagen ideaal hoor. Daarna wil ik graag wat zien. Zo deed ik het ook op Curacao vorig jaar: middagje strand en daarna wat zien van het eiland. Ik vond dat heerlijk. Ik heb geluierd, cultureel gedaan en ook nog wat gezien van het eiland. Ideaal!

Eigen foto

Serienavigatie<< Het foutste cadeau – 100 blogs – dag 47Vakantieperikelen – 100 blogs – dag 49 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!