fbpx

O lieve help, Nanneke, over tien jaar zie ik Sara! Ik moet er eerlijk gezegd nog even niet aan denken. En chaoot die ik ben: soms weet ik niet eens waar ik volgende week ben, laat staan over vijf of tien jaar. Maar ik ga het proberen.

Over tien jaar, deo volente, ben ik dus vijftig. En hoe ziet mijn leven er dan uit? Ik ben een vooraanstaande deskundige op het gebied van pesten. Ik werk mee aan de meest effectieve anti-pestprogramma’s en daarin heb ik mijzelf bijna overbodig gemaakt in Nederland. Pesten op school is bijna uitgebannen. En daarom werk ik nu aan een internationale versie van het programma.

Ook mijn andere bedrijf, Focus Websites, bloeit. We maken de mooiste websites voor de grootste bedrijven. En omdat we maatschappelijk verantwoord ondernemen, hebben we de luxe om de grote milieuvervuilende bedrijven de deur te wijzen.

Mooie dromen heb ik toch.

Plaatje: unsplash-logoKinga Cichewicz

Serienavigatie<< Geloof je me? – 100 blogs – dag 90Terugkijkend… – 100 blogs – dag 92 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!