fbpx

Ik moest eigenlijk eerst even opzoeken wat nu precies een lijfspreuk is. Maar ik ben erachter: een lijfspreuk is een spreuk waarnaar iemand zijn leven inricht. En dan moet ik dus gaan bedenken welke spreuk dat voor mij is. Alweer een goede vraag van Nanneke. Ik pieker me suf!

Deze spreuk draag ik op mijn hart: “What if I fall? Oh but, my darling, what if you fly?” Dit is een zin uit een gedicht van Erin Hansen. Dit is het volledige gedicht:

There is freedom waiting for you,
On the breezes of the sky,
And you ask “What if I fall?”
Oh but my darling,
What if you fly?”

Dit gedicht bespreekt voor mij het dubbele gevoel dat ik heb bij zowel het op de voorgrond treden als ook het in de schaduw blijven. Ik krijg geen klanten als ik mezelf blijf schuilhouden, maar wat als ik ga vliegen?

Ontwerp: Martha (met behulp van Canva)

Serienavigatie<< Mijn meest recente inzicht – 100 blogs – dag 30Vandaag is een slechte dag om – 100 blogs – dag 32 >>

Pin It on Pinterest