Mijn meest recente inzicht – 100 blogs – dag 30

30 juni 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Sommige dingen moet je delicaat verwoorden. Die kun je niet open en bloot op je blog neerzetten. Je kunt niet namen en shamen. Je kunt niet beschuldigen en aanwijzen. En daarom moet het voorzichtig verwoord worden. Dat kun je best aan mij overlaten.

Als ondernemer is het belangrijk dat je op je intuïtie vertrouwt. Als iets niet goed voelt, dan is het ook niet goed. Dan moet je er ver van wegblijven. Je intuïtie, onderbuikgevoel, voorgevoel, vermoeden, instinct of hoe je het ook wil noemen, heeft altijd gelijk.

Luister ernaar: het voorkomt dat je ergens geld aan uitgeeft, wat je eigenlijk beter niet had kunnen doen en aan iets nuttigers of aangenamers had kunnen uitgeven. Het voorkomt dat je in negatieve gevoelens gaat zitten, of zoals ik, in de weerstand gaat omdat je het gevoel hebt dat je niet gehoord wordt. Mijn les: vertrouw op je intuitie. Die heeft gelijk.

unsplash-logoPablo García Saldaña

Serienavigatie<< Welke serie kijk je het liefst… – 100 blogs – dag 29Mijn lijfspreuk – 100 blogs – dag 31 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest