fbpx

Sommige dingen moet je delicaat verwoorden. Die kun je niet open en bloot op je blog neerzetten. Je kunt niet namen en shamen. Je kunt niet beschuldigen en aanwijzen. En daarom moet het voorzichtig verwoord worden. Dat kun je best aan mij overlaten.

Als ondernemer is het belangrijk dat je op je intuïtie vertrouwt. Als iets niet goed voelt, dan is het ook niet goed. Dan moet je er ver van wegblijven. Je intuïtie, onderbuikgevoel, voorgevoel, vermoeden, instinct of hoe je het ook wil noemen, heeft altijd gelijk.

Luister ernaar: het voorkomt dat je ergens geld aan uitgeeft, wat je eigenlijk beter niet had kunnen doen en aan iets nuttigers of aangenamers had kunnen uitgeven. Het voorkomt dat je in negatieve gevoelens gaat zitten, of zoals ik, in de weerstand gaat omdat je het gevoel hebt dat je niet gehoord wordt. Mijn les: vertrouw op je intuitie. Die heeft gelijk.

unsplash-logoPablo García Saldaña

Serienavigatie<< Welke serie kijk je het liefst… – 100 blogs – dag 29Mijn lijfspreuk – 100 blogs – dag 31 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!