fbpx

Vandaag wil ik graag wat muziek met jullie delen. Muziek die ik fijn vind om te luisteren. Weinig tekst vandaag, tenminste, niet door mij geschreven dan. Het is wel een beetje mijn power(vrouwen)mix.

Ik houd van Lily Allen, ze zingt tenminste over echte dingen. Net als Pink. Ook een van mijn favoriete zangeressen.

En ook Caro Emerald vind ik fijn om naar te luisteren. Ze heeft leuke teksten tegen de achtergrond van fijne muziek met niet al te veel gedreun:

Dit is echt mijn ultieme powernummer! Fighter van Christina Aguilera

Ook dit nummer van Christina vind ik fijn. Iedereen is mooi. Iedereen!

Het laatste liedje dat ik wil delen met jullie is een liedje dat tot grootste hit aller tijden is uitgeroepen deze week, geloof ik. Ik word erg happy van als ik dit liedje hoor.

Ook nog even een guilty pleasure. Let op: lyrics en beelden explicit, hoewel ik weet dat deze waarschuwing vaak mensen ertoe aanzet om toch te klikken, wil ik het wel even gezegd hebben. Dat je het weet. Blurred lines van Robin Thicke.

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!