Moederdag en #50books vraag 22

28 mei 2017 | 50books 2017 | 5 reacties

Vandaag moet ik helaas wegens tijdgebrek een wat kortere #50books blog maken. Het weer van de afgelopen dagen maakte ook dat ik niet zo heel veel zin had om achter mijn laptop te kruipen. De fiets lokte me langs de Rottemeren en de Zevenhuizer Plas, wat uiteindelijk een rondje van 28,44 kilometer opleverde! Maar nu heel kort de antwoorden voor moederdag van vorige week en de nieuwe vraag.

Carel had een heel ander cadeau voor zijn moeder: zij leest inmiddels van een ereader en daarvoor cadeaus kopen is misschien wat lastiger. Hij heeft een andere oplossing.

De moeder van Niek is niet meer bij haar, maar ze zou wel een heel bijzonder cadeau voor haar moeder hebben geweten. Een snelle weglezer is altijd goed. Welk boek dat is, lees je op haar blog.

Ali‘s moeder is ook niet meer hier, maar zij weet wel dat ze haar een bijzonder cadeau had gegeven. Alle boeken die ze in haar jeugd niet had. Dat vind ik een mooie gedachte. Welke boeken Ali voor haar moeder uitkiest, lees je bij haar.

Mooie antwoorden voor een cadeau voor moederdag

Maar nu de nieuwe vraag. Ik refereerde al even aan het mooie weer van de afgelopen week. Daarbij kwam bij mij de volgende vraag op:

Met welke klassieker wil jij op een bounty-eiland in je hangmat of strandstoel zitten?

Ik maak er expliciet even een klassieker van omdat een boek wel heel breed is. Misschien kies je wel voor Robinson Crusoë of Schateiland? Of heb je juist hele andere gedachten en ga je voor Wachten op Godot of Lady Chatterley’s lover? Een Herman Hesse of Kafka is natuurlijk ook interessant. Of pak je een pil zoals Oorlog en Vrede van Tolstoj?

Volgende week krijg je mijn antwoord op deze vraag. Dan zal ik me niet met een Jantje-van-Leiden ervan af maken. Ik lees jullie antwoorden natuurlijk ook weer graag!

Iedereen is vrij om de vragen te beantwoorden zoals hij of zij wil. Laat een link naar je eigen blog achter in de reacties onder dit blog of reageer hieronder. Zo kan iedereen lezen wat jij ervan vindt. 

In 2016 was Hendrik-Jan de Wit de gastheer van de serie #50books. In 2013 en 2015 werden de vragen gesteld door initiatiefnemer Peter Pellenaars. Zelf nam ik in 2014 de honneurs waar.

Serienavigatie<< Ereaders en #50books vraag 21Op een bounty-eiland en #50books vraag 23 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest