fbpx

Wanneer stond ik voor het laatst met mijn mond vol tanden? Ik moet wel even diep nadenken, want ik ben verbaal vrij sterk en kan heel ad rem reageren. Er was echter wel een keer dat ik niet meer wist wat ik moest zeggen. En daar was mijn compagnon de oorzaak van.

Als je naast compagnons ook vrienden bent, spreek je niet alleen over zakelijke dingen, maar ook over meer persoonlijke dingen. Zo spraken wij een jaar geleden over het hebben van relaties en over datingsites. Ik zei toen dat ik daar niet in geloofde en dat ik mensen liever in het echt tegenkwam, omdat zo’n datingsite niet echt was. “Iedereen doet zich daar anders voor.”

Mijn compagnon keek me aan en zei: “Je bent gewoon bang!” Ik wilde ad rem antwoorden, had mijn mond geopend voor een scherp antwoord, maar er kwam niks. “Ha,” zei hij, “ik heb gelijk!”

unsplash-logoMelanie Wasser

Serienavigatie<< Rupsje nooitgenoeg – 100 blogs – dag 39Buiten mijn comfortzone – 100 blogs – dag 41 >>

Pin It on Pinterest