My second love

18 mei 2015 | Gastric Bypass, Overige | 5 reacties

Nooit gedacht dat ik er ruimte voor zou hebben. Een tweede liefde, my second love! Een nieuwe minnaar naast de oude, waarvan ik inmiddels ieder plekje ken, maar ook nog beter wil leren kennen. Maar ook deze nieuwe minnaar voelde gelijk vertrouwd. Ik kende hem al uit mijn vorige leven. Gelukkig is mijn oude minnaar niet jaloers en mag ik mijn nieuwe er gewoon naast hebben.

Vandaag had ik een afspraakje met mijn nieuwe minnaar. Ik was bij hem tussen vier en vijf uur ‘s middags. Ik was een beetje zenuwachtig dus ik was er natuurlijk te vroeg. Ik moest me eerst omkleden van hem, dus ik deed dat braaf. Want ik ben een volgzame vrouw.

Daarna mocht ik wat oefenen op hem, vandaag de ene helft. Ik kreeg er bijna geen genoeg van. Morgen ga ik dus oefenen op zijn andere helft, ik kan namelijk niet wachten tot ik de orgastische ervaring die ik vandaag met hem had opnieuw mag beleven.

Wat mijn second love deed

Eerst maakte hij me warm over mijn hele lichaam. Vervolgens ging hij eerst met mijn armen, rug en borst aan de slag. Daarna was mijn buik aan de beurt en als laatste mijn benen. Toen hij klaar was, mocht ik gaan douchen en mij weer aankleden.

Mijn oude minnaar vindt dit niet erg. Voor hem heb ik tijd ingeruimd op andere dagen van de week. Je moet natuurlijk niet weggooien wat je hebt, dat zou zonde zijn.

Wie mijn second love is?

Dan moet ik eerst uitleggen wie mijn first love is: dat is mijn liefste. Karate. Een sport die ik al zestien jaar beoefen. Mijn second love is, zoals ik al zei, mijn minnaar uit mijn vorige leven. Mijn leven voor mijn gastric bypass. Ik ben weer gaan fitnessen.

Na mijn bypass ging het karate steeds beter, met iedere kilo die ik verloor, kon ik me beter bewegen. Maar ik merk dat ik inmiddels wat vastloop. Iemand met de chronische ziekte morbide obesitas moet iedere dag een uur matig intensief bewegen. Dat deed ik tot nog toe niet. Nu wordt het toch wel tijd, als ik mijn operatie niet wil verpesten. Daarom ga ik weer aan fitness doen, maar dit keer wel ter ondersteuning van karate.

Wat dacht jij dan! 😉

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest