fbpx

word je eigen eindredacteur van je boekIk riep het al op social media, maar nu kondig ik het dan officieel aan: ik ga een boek schrijven. Door het officieel aan te kondigen, moet ik het ook doen. Ik vind dit heel spannend, maar ik vind ook dat de tijd er nu rijp voor is. En ik doe dat niet alleen: ik heb een superfijne stok achter de deur. Hanneke Wijnker, van boek schrijven voor coaches, is mijn stok voor dit project.

Maar heb jij dan een coach nodig, Martha? Ja zeker wel. Maar voornamelijk omdat er anders niets van komt. Ik weet best hoe je een boek moet schrijven en ik kan anderen daar natuurlijk ook prima bij helpen. Maar ja, de kinderen van de schoenmaker….

Waar gaat het boek dan over?

Mijn boek gaat over mij, zei ze egoïstisch. Over mijn ervaringen in mijn jeugd en hoe dat doorwerkt in mijn huidige leven. Of omgekeerd. Misschien zijn daar al boeken over geschreven, maar ik denk het niet.

“Het wordt niet zo’n dik boek hoor,” zei ik tegen Hanneke, maar al pratend kwamen we erachter dat ik best wel veel te vertellen heb. En dat ga ik dus opschrijven. De working title zit al in mijn hoofd, maar daar laat ik nog niet zoveel over los. Wellicht wordt het de echte titel en dan geef ik al weer veel te veel weg.

Gaandeweg het project zal ik hier ook updates geven, want met de officiële aankondiging worden jullie natuurlijk ook een stok achter de deur. Want jullie willen natuurlijk ook weten hoe het gaat, toch?

Ik heb nog geen deadline voor mijn boek, maar die zal er uiteindelijk wel komen. Tegen die tijd kan ik vast iets meer vertellen over hoe en wat, maar tot die tijd zul je het hier even mee moeten doen!

 

Pin It on Pinterest