fbpx
Dit is deel 44 van 45 in de serie WOT 2018

Ongeluk ~ 1) ongunstige loop van de omstandigheden; = tegenspoed 2) noodlottige gebeurtenis; ramp, ongeval

Typen met een hand is een trage bezigheid. Je leest het goed: ik heb een ongelukje gehad afgelopen dinsdag. Ik ben op mijn linkerschouder gevallen en ik hoorde ‘krak’. Dus nu loop ik in een sling en moet ik mijn schouder rust geven.

Twee jaar geleden had ik hetzelfde met mijn rechterschouder. Alleen werd er toen op de foto een gescheurde band gezien. Dat is nu niet het geval. Geluk bij een ongeluk. Maar de pijn is er niet minder om.

Een ongeluk komt nooit alleen

Maar ik hoop natuurlijk wel dat het vanaf nu alleen maar beter wordt. Voorlopig kan ik dus even niet sporten, terwijl ik het dus net weer wilde gaan oppakken nadat ik ziek was geweest. Niet sporten is echt een aderlating voor mij, want ik sport erg graag. En sporten is zo gezond…

Hebben jullie wel eens een ongeluk gehad? Wat deed je toen? Of zie je ongeluk op een andere manier? Schrijf mee met de #WOT!

Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.

Serienavigatie<< Offline ~ #WOT deel 43Oefening ~ #WOT deel 46 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!

Copied!