fbpx

In deze live onthul ik welke cover mijn boek zal krijgen en ik vertel ook wie de winnaar van het boek is geworden door te stemmen op de vijf covers.

Gefeliciteerd Diana! Zodra het boek gedrukt is, komt het naar je toe!

Wil jij nu ook mijn boek hebben? Dan kun je deze bestellen via www.ikbengepest.nl! Tot 24 november 2018 betaal je slechts 17,50 ex verzendkosten. Daarna betaal je 20,00 ex verzendkosten!

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!