Onthulling van de cover mijn boek

22 oktober 2018 | Boeken | 0 Reacties

In deze live onthul ik welke cover mijn boek zal krijgen en ik vertel ook wie de winnaar van het boek is geworden door te stemmen op de vijf covers.

Gefeliciteerd Diana! Zodra het boek gedrukt is, komt het naar je toe!

Wil jij nu ook mijn boek hebben? Dan kun je deze bestellen via www.ikbengepest.nl! Tot 24 november 2018 betaal je slechts 17,50 ex verzendkosten. Daarna betaal je 20,00 ex verzendkosten!

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest