fbpx

Jarenlang ben ik onzichtbaar geweest. Zo onzichtbaar, dat niemand weet dat ik besta. Ik deed mee op Twitter aan #blogpraat, maar dat was veilig, want ik kon me verschuilen achter mijn twitteraccount. Maar als ondernemer kun je niet onzichtbaar zijn, je moet laten zien dat je er bent.

Dus eigenlijk wil ik helemaal niet meer onzichtbaar zijn, Nanneke! En sinds januari heb ik een aantal mijlpalen behaald met betrekking tot mijn zichtbaarheid, die ik voor geen goud meer kwijt wil.

Zo heb ik bijvoorbeeld mijn eerste Facebook live gedaan, ben ik aanwezig in webinars en dan bedoel ik ook echt: aanwezig! In de chat, met vragen en opmerkingen en als het kan, met video. Ook in Skypegesprekken heb ik tegenwoordig liever de video aan dan uit. Ik ben mijn zichtbaarheid nog meer aan het vergroten, door de publicatie van mijn boek op 24 november 2018. Dan doe ik een workshop met borrel.

Serienavigatie<< Een dier voor een dag – 100 blogs – dag 85Ik ben een superheld – 100 blogs – dag 87 >>

Pin It on Pinterest