fbpx

Wie is DrsPee?

Of hoe jij je levensverhaal of fictie roman kan schrijven
Wil jij:

  • je levensverhaal op papier zetten?
  • een fictie (young adult, detective, historische roman) boek schrijven?
  • je creativiteit in het schrijven terugvinden?

Maar denk je:

  • ik kan helemaal niet schrijven!
  • wie zit er nou op mijn verhaal te wachten?
  • ik weet niet hoe ik het moet opschrijven.
  • ik ben helemaal niet creatief.
  • ik weet niet hoe ik moet beginnen

Heb je op een of meerdere van deze zinnen ‘ja’ gezegd, dan kunnen we elkaar een handje geven. Ook ik dacht dat ik niet creatief was en vroeg me af wie er nu op mijn verhaal zat te wachten. Dus dan deed ik het maar niet. Ik liet me door die twee gedachten tegenhouden om een boek te schrijven.

Maar ik wist dat er een verhaal in mij zat dat eruit moest komen. Want hoe kan ik mensen begeleiden bij het schrijven van hun verhaal, als ik niet eerst zelf een verhaal geschreven heb?

Zodoende begon ik met het schrijven van korte verhalen en blogs over mijn leven, mijn passies en werk. Hoe langer ik blogde, hoe meer plezier ik erin begon te krijgen. Dankzij mijn studie Nederlands, verschillende schrijfcursussen en deelname aan SOMBA voor het creëren van online cursussen, durfde ik het uiteindelijk aan om een boek te schrijven. Een boek met een titel die er niet om liegt: #ikbengepest.

In 2018 schreef ik dit boek en daarin vertelde ik mijn levensverhaal. Hoe ik van jong meisje met een groot minderwaardigheidscomplex, depressieve gevoelens en zelfmoordgedachten naar een sterke vrouw ontwikkelde die het leven omarmt en weer vrolijk is. Die weer durft te leven en lief te hebben. Die zich weer kwetsbaar durft op te stellen.

Mooi verhaal!

Maar wat heb jij daar nu aan?
Mijn zoektocht naar een manier om van deze gevoelens en complexen af te komen, om het gepest uit mijn jeugd te verwerken, heeft mij uiteindelijk geleid tot de oplossing die ik nu ook in mijn boek heb beschreven. De WIN-methode. De WIN-methode heb ik zelf ontwikkeld en heeft mij geholpen om uit mijn eigen depressie te komen.

En dat gun ik jou ook!

Ook jij hebt recht op een mooi, vol leven, waarin jouw volle potentie tot uiting komt. En ik wil je dat brengen, door letterlijk van je af te schrijven.

Ik kan je leren hoe je op een goede en eenvoudige manier je pestverleden of andere nare herinneringen kunt verwerken, zonder dat je echt diep de emotie in hoeft. De WIN-methode zorgt ervoor dat jouw creativiteit tot volle bloei komt, dat je inzicht krijgt in de schurende kanten van je herinneringen, dat je daarna een nieuw begin kunt maken en uiteindelijk zelf zichtbaar durft te zijn en jij volledig tot je recht kunt komen.