fbpx

Martha, positieve trillingen dag 1Op Facebook vroeg Laura gisteren of ik ook zeven dagen lang drie positieve dingen wilde noemen. Nou dat wil ik wel, want dat vind ik leuk en daar word ik vrolijk van. Volgens mij moet je ook twee mensen aantikken die die trillingen gaan doorgeven. Bij deze tik ik iedereen aan die dit ook zeven dagen lang wil doen. Voel je vrij om mee te doen.

Vandaag positieve trillingen dag 1

Nummer 1: Bij de Jumbo bij mij in de straat zit een straatkrantverkoper. De man zit er al zo lang als ik hier woon: zes jaar. En waarschijnlijk zat hij er eerder ook. Hij zegt iedereen altijd gedag. “Goededag dame” hoor ik als ik de Jumbo binnenloop en “Prettig weekend” als ik weer vertrek. Ik voel me gezien en groet de man ook netjes terug. Ik koop geen straatkrant, dat gaat nu even niet. Maar zodra het weer beter gaat, koop ik er een. Als dank voor het feit dat hij blijft groeten, ook al koop je geen straatkrant.

Nummer 2: Een superfijn compliment gekregen over mijn talenten van een Twittervriendin (= vriendin die ik via Twitter heb leren kennen). Zo eentje waar je spontaan van gaat blozen en dat je dan hoort dat dat niet hoeft omdat je soms gewoon ook veren in je eigen kont moet steken. Oké, bij dezen: ik ben even goed als mijn complimentgever, zo zij niet beter is.

Nummer 3: Ik ben blij dat ik inmiddels 43,3 kilo ben afgevallen sinds 20 september vorig jaar. Als ik dat gewicht erbij zou hebben gehad, dan zou ik het nu echt niet meer hebben uitgehouden met dit weer. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel, ook al is het ruimer, en het weer is beter te verteren. Dat voelt goed!

Pin It on Pinterest