fbpx
regen

Voeten van B in het water
Copyright op te vragen bij mij

Vandaag dag 3 met positieve trillingen. Drie positieve dingen die ik vandaag heb meegemaakt en die ik met jullie deel op mijn blog zeven dagen lang. Voel je vrij om mee te doen. Het voelt goed om je te concentreren op positieve dingen.

Nummer 1: Vandaag mocht ik weer samenwerken met Petra Blankwaard. Vandaag had ik een flinke klus aan een nieuwe website, maar uiteindelijk zijn er flink wat dingen best gelukt op een fijne manier. Het is echt leuk om met Petra samen te werken en ik ben blij dat ik door haar de kans kreeg om als ZZP’er te starten. Daarnaast is Petra gewoon een ontzettend leuk mens.

Nummer 2: Vanochtend ging het eindelijk eindelijk regenen. En hard ook! Daardoor knapte het weer echt lekker op en was het uiteindelijk minder benauwd en ik minder plakkerig. Fijn!

Nummer 3: Vrienden van mij hebben een opdracht gekregen, waar ik ook deel van ga uitmaken! Dus dat betekent een extra opdracht voor mij. Interviews, fotograferen en gewoon contact hebben met mensen en daar dan ook nog een verslag van maken. Ik zie het helemaal zitten. En voor hun is het ook fijn dat ze de opdracht hebben gekregen.

Dit waren mijn positieve dingen voor vandaag. Als jij ook iets leuks hebt gedaan vandaag, dan hoor ik dat graag in de reacties!

Pin It on Pinterest