Schrijfprompt voor februari

9 februari 2020 | Verhalen | 0 Reacties

In januari kreeg ik drie prachtige verhalen te lezen en een nagekomen verhaal. Ik heb genoten van deze verhalen en ik hoop dat er meer komen deze maand. Ook al is de maand wat korter.

Soms is het een beetje lastig om een thema te bedenken. Afgelopen vrijdag liep ik de hele dag te peinzen op een mooi thema. Februari is natuurlijk de maand van de liefde en het zou dus voor de hand liggen om liefde het thema te maken. Maar zo ben ik niet. Gelukkig diende zich vrijdag zomaar een thema aan dat zich even moest uitspelen en waar zeker nog een staartje aan komt.

Vervolgens moet dat bij mij altijd even bezinken, moet ik mijn gedachten op orde krijgen en dan kom ik uiteindelijk tot een thema. Deze keer is het thema ‘confrontatie’. Je hoofdpersoon wordt geconfronteerd met iets of iemand. Waar hij of zij mee geconfronteerd wordt, mag je zelf bepalen en ook hoe het zich ontvouwt komt volledig uit jouw creatieve koker.

Lever je verhaal voor 20 februari 2020 in en ik help je op weg met gevraagd en ongevraagd advies. Ik ben weer nieuwsgierig naar jouw verhaal!

Is je verhaal al gepubliceerd?

Mag ik je verhaal delen?

Wil je feedback op je verhaal?

3 + 12 =

Serienavigatie<< Schrijfopdracht JanuariSchrijfprompt voor maart >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest